Et stort udvalg af sild og fisk, som fx løgsild, citronsild, stegte sild, vegetariske sennepssild, vegetariske mango & jalapeno sild, varmtrøget laks, gravad laks og laksesalat. Af varme retter kan nævnes juleskinke, varmtrøget flæsk med æble- og blommekompot, leverpostej med sprød bacon, kødboller, pølser, Janssons fristelse, stuvet grønkål, rødkål, kartofler og meget mere. Og, der er naturligvis masser af tilbehør og lækkert brød.
Til dessert frister oste- eller godtebordet, hvor der vil være rigeligt af Ris à la Malta, frugtsalat, peberkager, chokolader, slik, frugt og nødder.
Velkommen ombord til årets julebord!
Julebordet har premiere den 15. november og serveres til 26. december. Book bord nu, hvis du vil være sikker på en plads, enten via mail restaurantbooking@forseaferries.com eller ring 88 71 19 60.