Skaermbillede 2024 02 07 161735
Libitum 1 600X600

Social dining

Libitum er vores restaurant ombord på Tycho Brahe.

Libitum handler om oplevelser, relationer, nærvær og samvær – og rigtig god mad. Vi garanterer, at ingen går sultne eller tørstige hjem.
Prøv alle de retter I har lyst til mens I krydser Øresund.

På vores buffet vælger du selv det, der passer bedst til dig - din tallerken eller Family style, med et delefade på bordet. Vælg vores drikkepakke ad libitum med selvbetjening ved buffeten.

Når du skal spise i restauranten, skal du booke en personbillet - book nemt og billigst online eller i MOLSLINJENs app.

Åbningstider

Priserne inkluderer servicegebyr.
Forbehold for pris- og valutaændringer.
Ved betaling med betalings-/kreditkort håndteres købet i SEK. Bankens valutakurs er gældende.

Buffeten varer 1 time og 50 minutter. 

Frokost: 12:10 - 16:00

Aften: 17:10 - 21:30
(Lukket mellem 16:00 og 17:10)

Window Libitum

Gældende pr. 27. december 2024 til og med 25. marts 2025

Priser - Vinter

Afgange: 12:10, 12:40, 13,10, 13:40 & 14:10
Frokost:
 Man - Fre 149 SEK |  Lør 229 SEK |  Søn 189 SEK.
Børn 4 år - 11 år 99 SEK inkl. sodavand og vand.

Afgange: 17:10, 17:40, 18:10, 18:40, 19:10, 19:40
Aften:
 Ons-tors: 229 SEK | Fre-lør: 299 SEK
Børn 4 år - 11 år 145 SEK inkl. sodavand og vand.

Bar ad libitum 

Afgange: 12:10, 12:40, 13,10, 13:40 & 14:10
Man – Tors 109 SEK* | Fre 159 SEK* | Lør 199 SEK* | Søn 159 SEK*

Afgange: 17:10, 17:40, 18:10, 18:40, 19:10, 19:40
Ons – Lør 199 SEK*

*De angivne priser er eksl. færgebillet og over 18 år.

IOBS: Restaurant Libitum holder lukket den 31. december 2024

Buffet Libitum

Hvad er på menuen?

Hos Libitum dækker vi hver dag op med en stor lækker nordisk buffet. Du vælger selv, om du tager op på din egen tallerken, eller om I lægger op på bakker og spiser social sharing ved bordet. Indholdet på buffeten varierer og har altid et bredt udvalg for forskellige smage.

På buffeten kan der f.eks. være:

  • Salatbord med spændende salater, grøntsager, frugter, oste, brød, dips og tilbehør.
  • Bord med forretter med f.eks. kold dampet laks med grøn asparges og blinis med creme fraiche, rødløg og stenbiderrogn.
  • Varmt bord med blandt andet blåmuslinger, ryg af sej, citrusmarinerede gulerødder, rodfrugtsgratin, kyllingevinger, BBQ glaserede kampben, rösti, og flere saucer.
  • Carving station med blandt andet oksefilet, flæskesteg og dagens charcuteri.
  • Dessertbord med blandt andet ost og kiks, flødeboller med kokos, tiramisu, Oreo i glas og minibidder af toscakage med mandler.
Salat Libitum
Barn Libitum

Drikke

Picture 3
77A6245 1600Px

Vores kernefortælling

God mad og godt selskab.
Det er det, Libitum handler om.

Menuen står på klassikere med et nordisk tvist og moderne
livretter baseret på sæsonens råvarer.

I buffeten er vores kokke klar til at give jer noget godt på
tallerkenerne, og baren er åben, så I selv kan forsyne jer med
øl, vand og vin ad libitum.
I kan prøve alle de retter, I vil.

Er I mange, foreslår vi, at I spiser Family-style med
delevenlige fade til bordet, men I kan
selvfølgelig også vælge individuelle tallerkener.

Kursen er sat, og prisen er fast, så I kan koncentrere jer
om det vigtige: At nyde maden og hinanden!

Velkommen til Libitum
Social Dining